Hva er termisk brudd aluminiumsvindusdør?

Ⅰ.Termiske brudd i vinduer og dører

Den termiske ytelsen til vinduer påvirkes av det indre miljøet i bygningen, ytre værforhold og måten vinduet er installert på.Glassvalg og glassalternativer har også en betydelig innvirkning på termisk ytelse.I tillegg kan modifikasjoner av vindusramme gjøres.Disse "termisk forbedrede" rammene inneholder ett eller flere termiske brudd, også kjent som termiske barrierer.

Et termisk brudd er definert som et materiale med lav varmeledningsevne plassert i en ekstrudering med det formål å redusere strømmen av termisk energi (varme).

thermal breaks

I aluminiumsvinduer brukes tre typer termiske brudd.En standard lomme termisk pause har blitt brukt i vindusindustrien i flere tiår.En lomme i AA-størrelse er vist nedenfor.Under produksjon helles en polymer som ligner på epoksy i en lomme i metallekstruderingen.Etter at polymeren har stivnet, skjærer en spesialsag gjennom lommeveggen i hele lengden av ekstruderingen for å "debro" de indre og ytre seksjonene.Denne prosessen er kjent som pour and debridge.

An AA-sized poured

 

window

Et vindu med doble lommer med innstøpning og bro uten bro

Dypere støpte og broløse lommer øker vinduets termiske effektivitet.En lomme i CC-størrelse er vist nedenfor.Det er imidlertid strukturelle begrensninger for størrelsen og dybden på lommen.

pocket

I det siste tiåret har en annen type termisk brudd blitt brukt for å forbedre den termiske ytelsen utover mulighetene til støpte og broløse lommer, om enn til en høyere kostnad.Denne prosessen bruker polyamidstrimler med svært lav konduktans og relativt høy strukturell styrke.Ved hjelp av spesialutstyr blir stripene "sydd" inn i spor i profilene.

strip

En termisk pause med 23 mm polyamidstrimler

Ⅱ.Fordeler med termisk bryte aluminium vinduer og dører

Lydisolering:
Tetningslist sikrer at vinduet er godt forseglet, strukturen er nøye utformet, skjøtene er tette, de eksperimentelle resultatene, lydisolasjon 35db, som er i tråd med nasjonale standarder.
Leder varme og støy 1000 ganger langsommere enn vanlig aluminium.

Slagfasthet:
Siden den ytre overflaten av karmvinduet er en aluminiumslegeringsprofil, er slagmotstanden til aluminiumslegeringen bedre enn andre dører og vinduer.

Lufttetthet:
Flere forseglingstopper eller -lister er installert ved hver skjøt av varmeisolasjonsvinduet. Lufttettheten er åtte grader, noe som kan utnytte klimaanlegget fullt ut og spare 50 % energi.
Termiske vinduskarmer er isolert mot varm og kald ledning.Det termiske bruddet forhindrer tap av ledende termisk energi.

Vanntetthet:
Dørene og vinduene er designet med en regntett struktur for å fullstendig isolere regnvannet fra utsiden, og vanntettheten er i samsvar med nasjonale standarder.

Anti-tyveri:
Utmerket maskinvaretilbehør Materialer av høy kvalitet sikrer vindussikkerhet.

Vedlikeholdsfri og holdbar:
Ødelagte broisolasjonsprofiler angripes ikke lett av syre og alkali, blir ikke gule og falmer, og nesten ikke vedlikehold.Når den er skitten, kan den rengjøres med vann.


Innleggstid: 18. oktober 2021